Elképzelhető, hogy Cameron Diaz játssza majd azt a Playboy-lányt, aki két társával együtt részt vett minden idők egyik legkeményebb túlélőshowjában. A megtörtént eseményeken alapuló filmet a Twentieth Century Fox jegyzi, amely az egyik egykori résztvevő férjét, Mark Steilent bízta meg a forgatókönyv elkészítésével.

A Twentieth Century Fox Cameron Diazt szemelte ki az X-Girls című filmkomédia egyik főszerepére. A megtörtént eseten alapuló film három Playboy-modellről szól, akik részt vettek minden idők egyik legkeményebb reality show-jában.

A Eco-Challenge elnevezésű túlélési verseny résztvevőinek maximum 12 nap alatt csaknem 500 kilométert kell megtenniük a dzsungelben, hogy sikeresen célba érjenek. Az egy tapasztalt férfi vezető társaságában útnak indult nyuszi-lányok csapata volt az első többségében nőkből álló társaság, amely sikeresen teljesítette a küldetést, miközben valószerűtlennél valószerűtlenebb kalandokon esett át.

A produkció egyik érdekessége, hogy a filmstúdió a show egyik résztvevőjének férjét, Mark Steilent kérte fel a forgatókönyv megírására.