Portman lehet Superman kedvese

A legújabb Superman-filmet gyártó Warner Brothers stúdió a hírek szerint Natalie Portmant kéri fel a női főhős, Lois Lane szerepére. A címszereplő kiléte még mindig bizonytalan: mások mellett Jude Law, Nicholas Cage és Henry Cavill neve is felmerült. 

A Warner Brothers Natalie Portmant szemelte ki a Superman-filmek legújabb darabjának női főszerepére.

A 22 éves színésznő - aki többek között a Léon, a profi vagy A csillagok háborúja-trilógia első két epizódjában nyújtott alakításával hívta fel magára a figyelmet - a tervek szerint a női főszereplőt, Lois Lane-t játszaná a sorozatban.

Portman mellett számos sikeres színész neve felmerült a produkcióval kapcsolatban. Maga Superman szerepére például sokáig Jude Lawt és Nicholas Cage-t tartották a legesélyesebbnek, ám jelenleg úgy tűnik, a brit születésű Henry Cavill léphet Christopher Reeve nyomdokaiba.

A produkció forgatása a jövő évben veszi kezdetét. A rendező személye egyelőre bizonytalan. Kezdetben McG, a Charlie angyalai 2. - Teljes gőzzel című film rendezőjének neve merült fel, ám mostanában Richard Donnert, az 1978-as Superman-verzió rendezőjét emlegetik a film direktoraként.

KAPCSOLÓDÓ CIKK