Aniston pénzt kap a toplessképekért

Jennifer Aniston megállapodásra jutott azzal a fotóssal, aki a róla - igencsak hiányos öltözékben - készített képeket értékesítette.

Jennifer Aniston megegyezett Francois Navarréval, akinek közreműködésével toplessfotókat készítettek a színésznőről és azokat bulvármagazinokban megjelentették - adta hírül a Yahoo.com. A megállapodás értelmében a fotós 550 ezer dollárt (több mint 117 millió forintot) fizet a leginkább a Jóbarátok című sorozat Racheljeként és Brad Pitt feleségeként ismert színésznőnek.

Az ominózus fotók 1999 februárjában készültek, amikor egy lesifotós átmászott Aniston malibui birtokának kerítésén, és ott lencsevégre kapta a szabadban ejtőző sztárt. A képeket a Celebrity Skin, a High Society és a Celebrity Sleuth is közölte, de számos tengerentúli kiadványban is felbukkantak.

A bíróság birtokháborítás, személyiségi jogok megsértése és visszaélés vádjában találta bűnösnek Navarrét. Az egyezség értelmében Aniston nem vonja kétségbe a fotós állítását, miszerint nem ő volt az, aki átmászott a kerítésen és fotókat készített a színésznőről. Navarro ugyanakkor elnézést kért, amiért továbbította a fotókat egy olasz ügynökségnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK