A két színész egy közös munka során, a Nagy Sándorról szóló Alexander című film forgatásán találkozott, de csak néhány nappal ezelőtt mutatkoztak a nyilvánosság előtt. A Café Royal elnevezésű londoni éjszakai bárban, egymáshoz simulva töltötték a szombat estét, majd visszavonultak Jolie szállodai lakosztályába.

A jelek szerint Angelina Jolie és Colin Farrell között érzéki románc szövődött. A két színész az Alexander című, Nagy Sándorról szóló film forgatásán találkozott egymással, de csak néhány nappal ezelőtt mutatkoztak először együtt a nyilvánosság előtt. A Café Royal elnevezésű londoni éjszakai bárban, egymáshoz simulva töltötték a szombat estét, majd visszavonultak Jolie szállodai lakosztályába. - adta hírül az IMDb.com.

"Valósággal izzott körülöttük a levegő. Még sosem vállalták ilyen leplezetlenül a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Angelina és Colin komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy ne derüljön fény a románcukra - egészen mostanáig" - nyilatkozta az ír származású színész egyik közeli ismerőse. A haverok információi szerint Colin a marokkói forgatás során hódította meg a Tomb Raider sztárját, akinek - saját bevallása szerint - egykori férjével, Billy Bob Thorntonnal való tavalyi szakítása óta nem volt férfi az életében.

Colin nem volt túl közlékeny nemrégiben elkészült, Intermission című filmjének londoni bemutatóján. Annyit azonban elárult, hogy Angelina örökbe fogadott gyermeke, Madox iránti szeretete bűvölte el leginkább. "Angelina még gyermeknevelési tanácsokkal is ellátott. Imádom, ahogy Maddoxszal bánik. Annyira elragadó" - nyilatkozta a 27 éves férfi, akinek két hónappal ezelőtt született meg James nevű kisfia egy korábbi barátnőjétől, a modell Kim Bordenave-től.