Ezúttal nem Cruz Bustamante csapata próbál kampányfogásként borsot törni az akciósztárból kormányzóvá avanzsált osztrák színész orra alá. A szóban forgó kazettán a Predator, a Terminátor és a Kommandó főszereplőjének összes olyan jelenete látható, amelyekben valaha embert ölt karrierje során. A 40 perces kazettán összesen 463 gyilkosság látható.

A beszédes című Arnold Schwarzenegger is Completely Insane (Arnold Schwarzenegger teljesen megőrült) válogatás a Conan, a barbár-ban elkövetett első gyilkossággal kezdődik, s innentől nincs megállás. Arnie az összes halálnemet "felszolgálja" a nézőknek, legyen az golyó, kard vagy egyéb szúró-, vágó- vagy lőfegyver által.


A kazetta nem csak egy fekete humorral átitatott összeállítás, hanem egy visszatekintés a színész filmes karrierjén, aki eddig összesen 37 alkotásban szerepelt. A nézők láthatják Arnold karrierjének csúcsait és hullámvölgyeit is. Az akciófilmek szerelmesei bizonyára örömmel látják majd viszont a legemlékezetesebb jeleneteket a már említett Predator, Kommandó, Terminátor-filmekből, de Schwarzenegger megjelenik a Vörös zsaru-ban és a Menekülő ember-ben alakított szerepében is, hogy a Végképp eltörölni-t, a Két tűz között-et és az Ítéletnap-ot ne is említsük.
A gyűjtemény egy videojátékra emlékeztet, hiszen a jobb alsó sarokban látható számláló folyamatosan pörög, ahogy Arnold sorra kivégzi ellenfeleit. A 40 véres perc letelte után pedig egy számítógépes grafikával megjelenített Schwarzeneggert láthatnak a nézők, amint egy dobogó előtt áll, s várja a végső eredményt, amely 463 filmes halált jelent.

Az intenzív gyilkolás után kicsit békésebb vizekre eveznek a kisfilm készítői, és bemutatják azokat a filmeket, amelyekben Arnold egyetlen embert sem ölt meg. Ilyen például az osztrák testépítő első mozija, a Herkules New Yorkban, s nagy meglepetésre a Terminátor 2. is a "békés" kategóriát gazdagítja.

Bár az Arnold Schwarzenegger is Completely Insane-t nem ajánljuk csendes szombat délutánokra, egy esti buli előtti vidám ráhangolódásnak tökéletes.