Spacey és Freeman a korrupt rendőrök ellen

Kevin Spacey és Morgan Freeman közös film forgatásába kezd február végén, melyben L. L. Cool J. is szerepel. Az Edison című alkotás egy fiatal újságíró történetét meséli el, aki rájön, hogy a rendőrségi elit nagy része korrupt.

Kevin Spacey most épp második filmrendezésén dolgozik, melyben főszerepet is alakít (a Beyond The Sea című alkotás Bobby Darin énekes élettörténetét dolgozza fel), de már készül a legközelebbi munkájára, melyről a napokban kötött szerződést. Ebben Morgan Freeman és az ismert rapper, L. L. Cool J. lesz a partnere.

A csapat az Edison című produkció szereplőgárdáját alkotja, mely egy fiatal újságírót állít középpontba, aki felfedezi a helyi rendőrségi elit korrupcióit. Mivel tudja, hogy egymaga nem szállhat szembe a rendfenntartó hatalommal, egy tapasztalt, idős riporter kollégájához fordul segítségért (akit Freeman alakít a filmben), és egy kiváló nyomozó (Spacey) is segít az ügy felgöngyölítésében. 

Morgan Freemant legutóbbb a Minden6ó című vígjátékban láthatta a közönség, legközelebb pedig Owen Wilson oldalán játszik a The Big Bounce című krimiben. Az Edison alkotóinak nem volt könnyű dolga, amikor egyeztetni akarták őt, mivel a 2004-es naptárja már teljes egészében megtelt: öt produkció számít a részvételére a jövő esztendőben.

L. L. Cool J. (polgári nevén James Todd Smith) régóta próbálkozik a színészi karrierje építésével: jelenleg például a S.W.A.T. című akciófilmben látható Colin Farrell és Samuel L. Jackson mellett, az Edison előtt pedig még mozikba kerül egy másik akciófilmje, a Mindhunter, melyben Val Kilmer a partnere.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK