Mozijegy rendelés sms-ben

A Westel es a Budapest Film közös vállalkozásának köszönhetően december 4-től
sms-ben is megvásárolhatók a mozijegyek hat budapesti moziba.

A Westel és a Budapest Film idén márciusban lehetővé tette, hogy ügyfelei a mozijegyet mobiltelefonjuk segítségével WAP-on keresztül megvásárolhassák, most pedig újabb szolgáltatást nyújtanak: december 4-től már sms-en is lehet jegyet rendelni hat budapesti filmszínházba.

Az sms-ben történő mozijegy vásárlás során elég kiválasztani a hat Budapest Film mozi (Corvin, Mammut, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán) egyikét, majd a mozi első két betűjének, a film kódjának, a vetítés napjának és időpontjának, valamint a jegyek darabszámának megadásával elküldeni egy sms-t a 06-30-30-30-700-as számra. A válaszként érkező üzenet összefoglalja a jegyvásárlással kapcsolatos információkat, többek között a díjakat, és a terem adottságait figyelembe véve a legkedvezőbb helyekre szóló ülőhelyek adatait.

Amennyiben a feltételek az ügyfél számára megfelelőek, vásárlási kódjának elküldésével azonnal megvásárolhatja a mozijegyeket és kényelmesen, közvetlenül az előadás előtt veheti át azokat. A mozijegyek ellenértéket a havidíjas előfizetők meghatározott értékig utólag, számlájukkal fizethetik ki, a Dominó kártyások, továbbá nagyobb összegű vásárlásoknál a havidíjasok is az elektronikus úton feltölthető m-com egyenlegből vásárolhatnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK