Uma Thurman szól a köpcösnek

Uma Thurman ismét közös filmet forgat John Travoltával, akivel utoljára a Ponyvaregény című alkotásban játszott együtt. Ezúttal a Szóljatok a köpcösnek! második részében szerepelnek, melyet februárban kezdenek forgatni.

Uma Thurman lesz a női főszereplője a Be Cool (Légy laza) című alkotásnak, melyet a Szóljatok a köpcösnek! második epizódjának szánnak. A filmet februárban kezdik forgatni az eredeti film főszereplőjével, John Travoltával, aki Chilli Palmer, a botcsinálta producer szerepében újabb film összehozásán fáradozik.

Az első rész szereplőgárdájából feltűnik még Danny DeVito (Martin Weir színész szerepében), de mellette újabb hírességek is megjelennek. A The Rock művésznéven futó egykori pankrátor például egy testőrt alakít majd, aki színészi ambíciókat dédelget; és Vince Vaughn is tárgyal egy fontos szerepről a történetben.

Uma Thurman azonban már alá is írta szerződését, mely szerint egy özvegy szerepébe bújik, aki férje után egy lemezkiadó vállalatot örököl és irányít. Edie (Uma Thurman karaktere) szintén kapcsolatba kerül Chilli Plamerrel, mert a producer általa akar betörni a zeneiparba, és onnan ismét a filmezésbe.

A Be Cool forgatókönyvét Peter Seinfeld (Még egy kis pánik) írta, és F. Gary Gray (Az olasz meló) rendezi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK