Sokáig csak találgatások láttak napvilágot arról, hogy Gwyneth Paltrow és Chris Martin, a Coldplay együttes énekese oltár elé állt-e vagy sem, miután kiderült a színésznő terhessége. Most azonban már biztos, hogy a pár néhány napja házastársnak számít, miután egy Los Angeleshez közeli farmon kimondták a boldogító igent.

Gwyneth Paltrow ezúttal eljegyzés és felhajtás nélkül lett mennyasszony. Alig egy héttel azután, hogy kiderült: teherbe esett barátjától, a brit Chris Martintól, azonnal eldöntötték, hogy hivatalossá teszik a kapcsolatot. Bejelentkeztek a Santa Barabara-i önkormányzatnál, és pár órával később gyűrűt húztak egymás ujjára a Los Angeles mellett található San Ysidoro Ranchon.

Az eldugott farm nem először volt szerelmesek titkos házasságkötésének színhelye: Sir Laurence Olivier és Vivien Leigh ugyancsak itt lépett frigyre 1940-ben, John F. Kennedy és ifjú felesége, Jackie pedig itt töltötte mézesheteit. Gwyneth Paltrow és Chris Martin sem töri meg a hagyományt: ők is nászútra mentek, melyről szóvivőik csak annyit közöltek: egy hétig biztosan nem állnak rendelkezésére senkinek.