Nicole Kidman irigyli J.Lo fenekét

Nicole Kidman, Hollywood egyik legkeresettebb színésznője a napokban azt nyilatkozta, szeretne olyan nőiesen gömbölyded idomokat, mint amilyennel J.Lo is büszkélkedhet.

"Nagyon szeretném, ha olyan lenne a fenekem és a mellem, mint Jennifer Lopezé. Komolyan mondom. De ez teljesen kizárt. Semmit sem változtam, évek óta ugyanannyit nyomok a mérlegen. Jennifer egyszerűen észvesztő, és a nőiesen telt idomairól szinte mindig Sophia Loren jut eszembe. Nekem viszont olyan az alkatom, mint a balett-táncosoké. Nem tehetek róla, és nem vagyok hajlandó emiatt a kés alá feküdni. Elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok" - nyilatkozta a színésznő legújabb, Cold Mountain című filmjének premierjén.

Az Oscar-díjas Kidman arra is célzásokat tett az újságíróknak, hogy a korábbi hírekkel ellentétben az énekes Lenny Kravitzcal folytatott románca mégsem olyan komoly, mint amilyennek látszott- adta hírül az Ananova.com. "Szeretnék gyereket. Nagyon szeretnék találkozni az én Inmanommal és közös családot alapítani vele. De még nem találtam meg őt" - fejtette ki a 36 éves színésznő, aki egy amerikai asszonyt, Adát alakítja a filmben, aki hűségesen várja haza harcoló kedvesét, a Jude Law által alakított Inmant.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK