Uma Thurman magyar férfival randevúzik

Uma Thurman és Ethan Hawke néhány hónappal ezelőtt különköltöztek, mert Ethan megcsalta feleségét egy huszonéves kanadai modellel. A férj szeretné jóvátenni a baklövést, ám úgy tűnik, Uma már mással vigasztalódik. Nevezetesen a magyar származású Andre Balazs New York-i hoteltulajdonossal.

A Hollywood egyik legromantikusabb házaspárjaként számon tartott Uma Thurman és Ethan Hawke idén szeptemberben különköltözött egymástól, amikor kiderült, Ethan megcsalta feleségét egy huszonéves kanadai modellel. A színész a Taking Lives című film montreali forgatásán találkozott Jen Prezow-val, viszonyuk hetekig tartott.

Ethan később azzal vádolta meg feleségét, hogy gyengéd szálak fűzik Quentin Tarantinóhoz, a Kill Bill rendezőjéhez, és ő tulajdonképpen ezért menekült Jen karjaiba. Bárhogy történt is, a hírek szerint Ethan megbánta, hogy félrelépett, és abban reménykedett, hogy a két gyermekükkel, Mayával és Roannal eltöltött közös karácsony jó alkalmat adhat majd a megbékélésre.

Úgy tűnik azonban, hogy Uma már mással vigasztalódik - adta hírül az IMDb. Választottja egy New York-i hoteltulajdonos, nevezetesen a magyar származású Andre Balazs, aki a család régi jó barátja. "Évek óta ismerik egymást, de csak egy vagy másfél hónapja randevúznak. Nagyon friss a dolog, de úgy tűnik, jól egymásra találtak" - nyilatkoza a színésznő egyik ismerőse. A szállodatulajdonos korábban a Ford Modellügynökség elnökével, Katie Forddal élt házasságban.

KAPCSOLÓDÓ CIKK