A hivatalos bejelentés szerint Quentin Tarantino nagy sikerű akciófilmjének második része később kerül a mozikba. A Miramax egyelőre nem nyilatkozik a halasztás miértjéről.

A filmstúdió szóvivői nem kommentálták a döntést, azonban a filmforgalmazók között hamar híre ment a lépésnek. Kérdésünkre a filmet Magyarországon forgalmazó Best Hollywood  képviselői is megerősítették, valóban tolódik a bemutató dátuma, s így a magyar közönség is később láthatja csak az eredetileg egy filmnek készített Kill Bill befejezését.

A nemzetközi filmstúdiók közül a Disney reagált a leggyorsabban, s bejelentették, hogy az üresedésre való tekintettel február 20-án - a Kill Bill 2. eredeti bemutatójának idején - dobják piacra a Confessions of a Teenage Drama Queen című filmjüket, amelyben a Nem férek a bőrödbe című vígjáték egyik főszereplője, Lindsay Lohan látható.

Egyelőre még azt sem lehet tudni, az Uma Thurman főszereplésével forgatott Tarantino-film második részét bemutatják-e a cannes-i filmfesztiválon, bár szakmai berkekben nagyon valószínűnek tartják, hogy műsorra tűzik a Kill Bill 2-t Franciaországban.

A helybenhagyott menyasszony történetének folytatását az új tervek szerint április 16-án tekintheti meg először a nagyközönség, amikor olyan alkotások kerülnek a mozikba, mint a Toni Collette főszereplésével forgatott Connie and Carla, a Lions Gate akciófilmje, a John Travolta neve által fémjelzett The Punisher, illetve a Hero című távol-keleti művészfilm Jet Livel a főszerepben. Ez utóbbi alkotás már két éve elkészült, azonban a Miramax még tavaszig vár a bemutatással. A Tigris és Sárkány stílusát idéző filmben az akciósztár Li mellett az említett Ang Lee-darabban is látható Zhang Ziyi is szerepel.