Manapság már minden B kategóriás kabarészínész is saját weboldallal rendelkezik. Ezért is különlegesek azok a hollywoodi sztárok, akik nemcsak hogy elkészíttették virtuális otthonukat, de személyesen foglalkoznak annak tartalmával, s nem csupán a szóvivőik által feltöltött közlemények olvashatók rajta.

Ebből az exkluzív klubból is kiemelkedik az Azok a csodálatos Baker fiúk és A nagy Lebowski főszereplőjének, Jeff Bridgesnek az oldala. A website különlegessége, hogy a rajta található szövegeket, rajzokat, sőt még a menüpontok mellett látható gombokat is a színész saját kezűleg vetette papírra, majd azok bedigitalizálva kerültek fel a világhálóra. Bridges honlapján egyebek közt új CD-jének zenei anyagába hallgathatnak bele az érdeklődők - amelyet a tolakodónak egyáltalán nem nevezhető marketingnek köszönhetően bizonyára többen meg is rendelnek majd az oldalon keresztül. De említésre méltó ezen kívül a fotós szekció is, ahol a színész saját készítésű felvételeit tekinthetik meg a rajongók. Ezek a képek pedig nem nevezhetőek amatőr turistafelvételeknek, Bridges ugyanis egy nagy látószögű, fekete-fehér filmmel operáló masinával készíti fotóit, általában filmjei forgatása közben. Jelenleg legutóbbi filmjének, a hazánkban is bemutatásra kerülő Vágta című alkotásnak a kulisszatitkaiba pillanthatnak be a látogatók a színész objektívjén keresztül. A fényképekből összeválogatott album is megrendelhető a honlapon keresztül.

Kevésbé innovatív Michael Douglas weblapja, aki mintha 1995-ös Szerelem a Fehér Házban című filmje alapján készíttette volna el az oldalt, ugyanis a michaeldouglas.com inkább egy elnökjelölt kampánysite-jára hasonlít, mint egy színész virtuális otthonára. A tartalom ennek ellenére igényes és bőséges, s a színész rajongói szinte mindent megtalálnak, ami az Elemi ösztön sztárjához kapcsolódik. A legfrissebb hírek és médiagaléria mellett Douglas kiterjedt jótékonysági tevékenységbe és különböző szervezeteknél aktivistaként való szereplésébe is betekintést nyerhetnek a látogatók. Az oldal tehát kifejezetten egységes, még ha egy picit merev vonalvezetésű is. Azonban az aktívan politizáló színész akár valóban esélyes is lehetne az elnöki kampányban ezzel a honlappal. Kár, hogy néhány évvel ezelőtt bevallotta, nem lenne alkalmas a Fehér Ház vezetésére, ugyanis Bill Clintontól eltérően ő le is tüdőzte annak a marihuánás cigarettának a füstjét, amelybe beleszívott - a demokrata exelnök, bár igennel válaszolt arra, hogy fogyasztott-e könnyű drogot, azonban azzal védekezett, hogy csupán megszívta a cigarettát, ám a bódító füstöt nem tartotta bent.