Visszavonul az olasz pornófejedelem

Belefáradt a kamerák előtti kemény ágycsatákba, és a közeli visszavonulást tervezi az első számú olasz férfi pornósztár, Rocco Siffredi, aki amúgy boldog házasságban él magyar származású feleségével és két  gyermekével. A sztár családi okokra hivatkozik: fiait egyelőre nem zavarja apjuk foglalkozása, de Rocco aggódik a gyerekek jövője miatt.

A 39 éves Siffredi, akit az olaszok szívesen neveznek a világ első számú férfi pornócsillagának, családi megfontolásokkal indokolta tervét a Gala című francia pletykamagazinban, amelynek új, nem pornográf filmszerepe kapcsán adott interjút. A talján lepedőakrobata 1993 óta él házasságban egy volt magyar szépségkirálynővel, Rózsával, és két fiával, a hétéves Lorenzóval és a négyéves Leonardóval. Az egy évtizeddel ezelőtti fényes esküvő véget vetett Rocco azon félelmeinek, hogy nem akad majd egyetlen nő sem,  aki "szakmája" miatt hozzámegy feleségül.

A francia magazinnak adott interjúban a magát hívő katolikusnak mondó pornósztár azt állítja, hogy a kamerák előtt forgatott ágyjeleneteken kívül soha nem csalta meg "igazán" feleségét, akivel egyébként hat pornófilmet közösen forgatott. Érdekes módon épp a  közös szereplés terhelte meg házasságukat. Rocco nem kényszerítette feleségét arra, hogy szerepet vállaljon a pornófilmben, a kamerák előtt való szeretkezés kapcsolatuk egyfajta  kiegyensúlyozását szolgálta. Rózsa csak azzal a feltétellel vállalta a szereplést, hogy férje lesz az egyetlen partnere, és csak ők ketten szerepelnek a felvételen. Ez Rocco számára nem is jelentett problémát.     "Rózsának azonban szüksége van az érzelmekre, ő - mint mondta - túl tiszta ehhez a szakmához." A pletykamagazinban a szexművész elmondta, hogy forgatás után  általában 2-3 napig nem szokott a feleségéhez közeledni, mivel a  hitvesi házasélet előtt szüksége van a mentális és fizikai  megtisztulásra. Fiai tudják, hogy apjuk miből él, s ez egyelőre nem probléma, de Siffredi aggódik a gyerekek jövője miatt, s egy-két éven belül fel  akar hagyni a pornózással.

A francia mozikban ebben a hónapban kezdik vetíteni Catherine Breillat A pokol anatómiája című filmjét, amelyben már a negyedik hagyományos filmszerepét alakítja az olasz pornócsillag.