Penélope be akarja hozni Nicole-t

Tom Cruise szexi barátnője állítólag el van keseredve, hogy a Corelli kapitány mandolinja, vagy a Vanília égbolt sem emelték őt olyan magasba, amilyen magasan az exfeleség, Nicole Kidman tartózkodik.

Penélope Cruz hollywoodi álmának sarokköve lehet mostanában bemutatásra kerülő új filmje, a Sahara - ugyanis korábbi filmjei nem röpítették őt az első osztályú sztárok közé.

A versenyszellemű Cruz - aki hazájában Pedro Almodovar rendezéseinek köszönhette sikereit - bízik benne, hogy új akciófilmjével, melyben Matthew McConaughey oldalán szerepel, elnyeri majd a nézők csodálatát.

"Penélope rendkívül ambiciózus, de mindeddig még nem könyvelték el A-listás színésznőként. Sokkal inkább attól lett híres, hogy ő Tom Cruise barátnője, de bízik abban, hogy ez a film majd az őt megillető helyre helyezi" - nyilatkozta egy magát megnevezni nem akaró forrás.

A 29 éves Cruz új filmjében egy, az ENSZ-nek dolgozó ideggyógyászt alakítana a thrillerben, aki a tenger élővilágát pusztító mérges vegyületet próbál felkutatni, méghozzá egy igazi kalandor, Dirk Pitt (Matthew McConaughey) társaságában.


 

KAPCSOLÓDÓ CIKK