Ben és Jen szakítottak, de tényleg

Jennifer Lopez és Ben Affleck viharos románcának vége - ezt az énekesnő szóvivője is megerősítette. A végső elválásra kedden került sor, de a pár ezt megelőzően már heteket töltött külön. Azóta J.Lót volt szerelmével, P. Diddyvel látták bulizni.

Viharosan kezdődött, nehezen ért véget - Jennifer Lopez és Ben Affleck nem először intett búcsút egymásnak kedden. Most azonban minden eddiginél komolyabban gondolták, amire bizonyíték, hogy J.Lo szóvivője is megerősítette a hírt: "Meg kell erősítenem a híresztelést, mely szerint Jennifer Lopez felbontotta eljegyzését Ben Affleckkel. Egyúttal arra kérem a sajtót, hogy a helyzet bonyolultságára való tekintettel tiszteljék megbízóm magánszféráját" - nyilatkozta.

Bár az eljegyzésnek vége, J.Lo még nem vette le ujjáról a nevezetes jegygyűrűt, mely egy 6,1 karátos gyémántot foglal magába. Ezt viselte akkor is, amikor volt barátjával, Sean Puffy Combsszal ment szórakozni Miamiban (Puffy sokáig panaszkodott szakításuk után, hogy nem tudja feldolgozni az elválást.) De J.Lo nem először ment barátja nélkül az éjszakába aznap, hiszen az elmúlt hetekben már nem is találkozott vőlegényével. Affleck előbb a Sundance filmfesztiválra látogatott Utah államban, majd Európába repült, hogy legújabb filmjét, A felejtés bére című akció sci-fit reklámozza.

Ezzel tehát vége egy több mint egy évig tartó közéleti szenzációnak, mely J.Lo és Affleck első közös filmje, a Gigli forgatása óta foglalkoztatta a rajongókat. A "szép időkre" való emlékeztetőül márciusban még együtt jelennek meg a vásznon: ekkor kerül mozikba második közös filmjük, a The Jersey Girl, melyben szintén egy párt alkotnak.      

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK