Jennifer Lopez véget vetett párkapcsolatának, az énekesnő sajtósa bejelentette, hogy a sztár és Ben Affleck már nem járnak együtt, jegyességüket felbontották.

Forrás: MTI

Le akarja zárni a találgatások és pletykák sorát Jennifer Lopez, aki január 22-én csütörtökön képvi-selője útján közölte, befejezte Ben Affleckkel folytatott, most-anra azonban már kiürült kapcsolatát.

 

Az AP hírügynökségre hivatkozó amerikai sajtó szerint Lopez sajtósa a sztár háborgatásának elkerülésére szólította fel a médiát.

 

"Ezekben a nehéz időkben, arra kérjük önöket, tartsák tiszteletben a magánéletét" - mondta az énekesnőként és színésznőként egyaránt befutott J.Lo munkatársa. Ben Affleck sajtósa, Ken Sunshine egyelőre visszautasította az ügyfele privátszférájáról szóló hír kommentálását.

 

A pár 2003 szeptemberére tervezte az esküvőjét, de az utolsó pillanatban bejelentették, hogy a média túlzott figyelme miatt elhalasztják a szertartást, mert féltik annak meghittségét. Egy hónappal korábban szintén kudarc érte a jegyeseket, amikor a mozikban megbukott közös, Gigli című filmjük.