Angelina Jolie második férjétől, Billy Bob Thorntontól való válását követően sokáig csak örökbe fogadott gyermekére, Maddoxra koncentrált, míg a sármos szívtipró hírében álló Colin Farrell be nem lépett az életébe. Kapcsolatuk azonban hamarosan véget ért, és úgy tűnik, Angelina visszatért első férjéhez, Jonny Lee Miller színészhez.

A Tomb Raider sztárja felmelegítette régi kapcsolatát első férjével, Jonny Lee Miller brit színésszel - értesült az IMDb.com. Angelinát ugyanis néhány nappal ezelőtt exférjével látták egy tetoválószalonban, és a jelenlévők állítása szerint a párt bensőséges viszony fűzte egymáshoz, egész idő alatt ölelkeztek, csókolóztak.

Angelina, aki tavaly májusban bontotta fel házasságát második férjével, a színész-forgatókönyvíró Billy Bob Thorntonnal, 1994-ben találkozott Jonnyval, és hamarosan össze is házasodtak. Viharos és bizarr kapcsolatuk (a színésznő 1995-ben például olyan pólóban jelent meg a nyilvánosság előtt, amelynek hátuljára saját vérével írta fel akkori férje nevét) néhány évvel később, 1999-ben ért véget, bár a hírek szerint a páros továbbra is jó kapcsolatban maradt egymással.

Angelina Jolie-t korábban Colin Farrell-lel hozta hírbe a sajtó, akivel jelenleg együtt forgatja a Nagy Sándor életéről szóló Alexander című filmet.