A 35 éves színésznő alakítja majd a nőt, aki iránt Brad Pitt szerelemre lobban Steven Soderbergh Tripla vagy semmi című filmjének második részében.

A szupersztárok hadát felvonultató produkcióban visszatér az első részben látható szereplők nagy része, például George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Bernie Mac és Andy Garcia.

A nagystílű tolvajokról szóló filmben több olyan színész dolgozik majd együtt, akiknek már volt dolguk Soderberghgel, hiszen Clooneyt a Mint a kámfor-ban és a Solaris-ban, Zeta-Jonest pedig a Traffic-ben rendezte a filmes. A két megasztár közös filmben is szerepelt, amikor a tavaly bemutatott Kegyetlen bánásmód című alkotás két főszerepét alakították. Az új, Ocean's Twelve címre keresztelt produkció forgatása hamarosan megkezdődik Rómában.

A legnagyobb neveket felvonultató stábot Jerry Weintraub hozta újra össze, Catherine Zeta-Jonest pedig a rendező személyesen kérte fel a szerepre. A filmet jegyző Warner Bros. ügyes üzleti húzással oldotta meg, hogy a csillagászati összegre rúgó gázsikat ki tudják gazdálkodni. A film forgatókönyvét az a George Nolfi jegyzi, aki a tavalyi évben a Halálos iramban főszereplőjével, Paul Walkerrel és Frances O'Connorral leforgatott Idővonal-on is dolgozott.