Gibson búcsúja a fegyverektől

Az ausztrál színésznek egy a közelmúltban adott interjúja alapján erősen kétségbe vonható, hogy valaha is elkészül a Halálos fegyver ötödik része, illetve a negyedik Mad Max film.

A Moviehole nevű weboldalnak adott interjúja során Gibson beszélt a Halálos fegyver 5. és a Mad Max: Fury Road című filmtervek állapotáról. Nyilatkozata minden bizonnyal elszomorítja majd az utóbbi filmsorozat rajongóit, ugyanis a Fury Road forgatását nemrégiben elhalasztották.

Arra a kérdésre, hogy a Halálos fegyver legújabb epizódjáért kínált összeg-e az, amely miatt úgy döntött, nem vállalja a forgatást, Gibson nevetve válaszolt:

"Ez egy jó kérdés, de a helyzet az, hogy már öreg vagyok, és egyszerűen nem bírom az akciót."

Ez a nyilatkozat azonban valószínűsíti, hogy a színész-rendező a Mad Max negyedik része kedvéért sem vállalja majd a kimerítő forgatást.

"Ha tovább húzódnak a dolgok, a főszereplőt hamarosan átkeresztelhetjük Fat Max-re" - tréfált Gibson, aki azonban hozzátette, nagyon reméli, hogy továbbra is együtt dolgozhat a filmet jegyző George Miller rendezővel. "Ő egy valóságos mester, természetes, hogy szeretnék együtt dolgozni vele. A kérdés csak az, hogy vajon ő is így van-e ezzel velem kapcsolatban."

Nagyon úgy hangzik, Gibson letett arról, hogy újra az országúti harcos bőrébe bújjon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK