Bár a négy kőkemény New York-i csaj kalandjainak utolsó epizódját ezen a héten mutatják be az Egyesült Államokban, a sorozat rajongóinak azonban nem kell szomorkodnia, ugyanis Michael Patrick King producer már írja is a forgatókönyvet egy egész estés mozifilmhez.

A sorozatot és a filmet jegyző HBO jelenleg azon dolgozik, hogy megkösse a szerződéseket Sarah Jessica Parkerrel, Cynthia Nixonnal, Kristin Davisszel és Kim Cattrall-lel, hogy mindannyian ott legyenek a filmben is, amelyet King rendez majd.

Még nem tudni, mikor kezdik a munkálatokat, s még a filmet terjesztő cégről sem tudni semmit, azonban a kábelcsatorna jelenleg feltérképezi az opciókat. Erre májusig van idejük, King ugyanis ekkorra készül majd el a végleges forgatókönyvvel.

A producernek ez az első próbálkozása a mozi világában. King 2002-ben már átvehette a sorozatoknak járó Emmy-díjat a The Real Me című epizód rendezéséért.

Bár a tengerentúlon nagy divat a sikeres sorozatokból egész estés mozifilmet készíteni - elég csak a Charlie angyalai-ra vagy a nemsokára bemutatásra kerülő Starsky & Hutch-ra gondolni - kevés olyan nagyfilm készül, amelyben az eredeti szereplők lépnek a vászonra.
 
A valóságos minibirodalommá fejlődő Star Trek az egyik kivétel, míg a Rob Bowman által jegyzett 1998-as X-akták nagyfilmben is az eredeti sztárok, David Duchovny és Gillian Anderson szerepelt. A paranormális jelenségeket bemutató thrillersorozat alapján készült mozifilm több mint 130 millió dolláros hasznot hozott. Az Amerikában kultuszrajzfilmként vetített Simpson család-ból pedig most készítik az egész estés változatot.