A hollywoodi kasszasikerek reklámozása érdekében az egyes filmek számára olyan honlapokat gyártatnak le a stúdiók, amelyek sok esetben összetettebbek és bonyolultabbak, mint a NASA oldalai.

Az ifjú nézők nagy örömére elkészült a Scooby Doo című rajzfilmsorozatból vászonra adaptált egész estés játékfilm második része. A Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. főszereplésével leforgatott vígjátékban visszatérnek a fiatal nyomozók, a gyűrött ruhájú, kócos hajú Shaggy, a csendes és intelligens Velma, a piperkőc Fred és a cicababa Daphne. Ne feledkezzünk el a bátorságát illetően kihívásokkal küzdő dán dogról, Scoobyról sem, akinek gyávaságát csupán fékezhetetlen étvágya múlja felül.


A filmet népszerűsítő weboldalról az első pillanatban látszik, hogy a filmnek a gyerekek az elsődleges közönsége. A rajzfilmszerű stílusú fotókkal teletömött weboldalon minden megtalálható, ami az ifjúságnak kedvére lehet, a szokásos letölthető háttérképektől és fényképektől kezdve az online játékokon át a filmzenéig - bár ez utóbbi szekció látogatásunk idején még feltöltés alatt állt. Külön érdekesség, hogy a Download menüpont alatt elérhető néhány jópofa grafika, amelyet a megfelelő papírra nyomtatva akár pólóra is lehet vasalni, s már a film hivatalos bemutatója előtt lehet vele büszkélkedni az iskolában. Az oldalnak HTML és Flash verziója egyaránt létezik, ez utóbbi azonban igencsak igénybe veszi a számítógépet a rengeteg grafika és hangeffekt miatt, arról nem is beszélve, hogy modemmel egy kisebb örökkévalóságot vehet igénybe a letöltése. A HTML változat azonban bárki számára könnyedén elérhető.