Caviezelt zavarta J.Lo meztelen teste

A passióban Jézust alakító, mélyen vallásos színész közös filmjük forgatása közben arra kérte kolléganőjét, hogy az ágyjelenet forgatása előtt takarja el magát.

A 35 éves színész a 2001-ben bemutatott Angyali szemek című romantikus drámán dolgozott együtt Jennifer Lopezzel. A forró ágyjelenet előtt Caviezel megkérte Lopezt, ne vetkőzzön le teljesen. A színész ugyanis nem akarta, hogy felesége, Kerri megsértődjön.

"Tisztelem a feleségemet" - nyilatkozta Caviezel annak idején a Daily Mirrornak. "Kizárólag az ő fedetlen kebleit szeretném látni az életem során."

A színésznő, bár kissé meghökkent a kérés hallatán, végül melltartóban és bugyiban forgatta le a jelenetet.

A mélyen vallásos Caviezel minden reggel 15 percet imádkozik, mielőtt elvonulna az edzőterembe. A színész A passió forgatása idején minden nap misére járt, s nemrégiben II. János Pál pápa is fogadta audiencián. A katolikus egyházfő megáldotta a washingtoni illetőségű művészt, akit felesége és nejének szülei is elkísértek a Vatikánba.

Caviezel római tartózkodása során részt vett A passió egy privát vetítésén, amelyet a Krisztus légiósai nevű konzervatív katolikus csoport szervezett. Mindezek ellenére a színész nem tartja magát "begyöpösödöttnek" hitével kapcsolatban.

"Minden nap kétszer sétáltam az úszómedencém vizén" - tréfálkozott az újságírókkal, akik arról kérdezték, hogyan készült fel Jézus szerepére A passió forgatása előtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK