Az e heti filmbemutatók közül szinte mindenki megtalálja a kedvére valót. A látványos, pörgős akciófilmtől kezdve a családi vígjátékon, drámán, krimin és Oscar-díjra jelölt alkotáson át a magyar komédiáig terjed a választék.

A füstölgő gumik, kiakadó sebességmérők és szexi miniszoknyás lányok kombinációja már a Halálos iramban című Vin Diesel-film esetében is nyerő receptnek bizonyult. A rapper Ice Cube főszereplésével leforgatott Vas hasonló babérokra tör, ám ezúttal két keréken. Az NWA egykori tagja által alakított motoros bandavezér, Trey öccse meggyilkolásáért bosszút akar állni a feltételezett gyilkoson, a szintén speedmotorral száguldozó Cory Fordon. Az üldözés során látványos akció- és kaszkadőrjelenetek követik egymást, a legmodernebb számítógépes vizuális effektekkel teletűzdelve.


A filmben feltűnik a Halj meg máskor! című Bond-filmből ismert Will Yun Lee, valamint Ice Cube egyik kollégája, az Onyx nevű rapegyüttes egykori frontembere Fredro Starr is. A szexi miniszoknyás lányok szerepében Jaime Pressly és a gyönyörű nevű Monet Mazur domborítanak. Aki tehát egy fesztelen szombat esti adrenalin- és gázfröccre vágyik, nyugodt szívvel váltson jegyet a Vas-ra.

Torque - 2004
Rendező:
Joseph Kahn
Szereplők: Martin Henderson, Monet Mazur, Jaime Pressly, Ice Cube, Jay Hernandez, Matt Schulze, Will Yun Lee, Christina Milian, Fredro Starr
Képek a filmbőlHol/mikor játszák | Hivatalos honlap | Előzetes