Az eheti filmbemutatók a távol-keleti kardforgatók, a nagyszájú amerikai zsaruk, Woody Allen, illetve Erich Kästner világába kalauzolják a moziba járókat.

Starsky & Hutch - 2004
Rendezte: Todd Phillips
Szereplők: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Vince Vaughn, Carmen Electra, Molly Sims, Amy Smart, Juilette Lewis, Chris Penn, Fred Williamson, Brande Roderick, Jason Bateman
Képek a filmből | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap | Előzetes


Elsőként az [origo] filmklub által is vetített akcióvígjátékot, a Starsky & Hutch-ot ajánljuk figyelmükbe. Az 1975 és 1979 között Amerikában vetített sorozatot Hollywood ügyeletes komédiás párosa a Ben Stiller-Owen Wilson duó kelti újra életre. A két színész szinte már összenőtt a filmvásznon, ugyanis eddig öt mozifilmben szerepeltek együtt. Dave Starsky és Ken Hutchinson bőrébe bújva pedig ismét a szokásos formájukat hozzák, Stiller a pedáns, kínosan korrekt Starskyt, Wilson pedig a vagány, balhés Hutch-ot alakítja. A rendezői székben a Cool-túrá-t is jegyző Todd Phillips foglalt helyet, ez pedig már önmagában garancia a jó szórakozásra. A két főszereplő mellet pedig egy egész sor ismert arc jelenik meg a filmben, Vince Vaughntól kezdve Chris Penn-en át egészen a két zsaru informátorát alakító Snoop Dogg-ig. A férfinézők szíve pedig a Baywatch-baba Carmen Electráért, a Született gyilkosok női főszerepét alakító Juliette Lewisért, illetve a Cool-túrá-ból ismert Amy Smartért doboghat az előadás során.