David Duchovny sajnálja, hogy nem bújhatott női ruhába a Carla és Connie című  új filmjében. A Van, aki forrón szereti című klasszikusra emlékeztető sztoriban a két főhősnő transzvesztitának álcázza magát, hogy lerázza az őket üldöző maffiózókat.

Az X-akták bogaras FBI-ügynökeként ismertté vált színész viccelődve sajnálkozott, hogy egyedüliként kellett "normális" férfit játszania a Connie és Carla című komédiában. "Végül csak nem került a filmbe olyan jelenet, amiben női ruhában jelenek meg. Pedig annyira szerettem volna, még kampányoltam is érte." - nyilatkozta tettetett szomorúsággal a sztár.

A film története szerint a Toni Colette és Nia Vardalos által alakított két címbéli hősnőnek menekülnie kell, miután Chicagóban véletlenül tanúi lesznek egy maffia-leszámolásnak. Hova máshova mehetnének, mint Los Angelesbe, ahol egy revüben vállalnak munkát, inkognitójuk megőrzése érdekében - transzvesztitaként. Meglepetésükre hamarosan óriási sikereket könyvelhetnek el, de új problémák is felmerülnek: Connie találkozik egy férfival (Duchovny), akivel szeretne normális lányként párkapcsolatot kialakítani. Időközben befut pár chicagói nehézfiú is, és minden a feje tetejére áll.

Duchovny egyébként a kilencvenes évek elején már szerzett tapasztalatot a női ruhafélék viselésében. Mielőtt magára öltötte Mulder balonkabátját,  a Szövetségi Nyomozóiroda egy egészen másképpen öltözködő alkalmazottját játszotta el a Twin Peaks című korszakalkotó tévésorozat néhány epizódjában. Dennis "Denise" Bryson ügynök nem ismert tréfát, ha a megoldandó ügyről volt szó, viszont nem szívelte, ha megjegyzéseket tettek körömcipőjére vagy kis kék kosztümjére. Egy alkalommal így tette helyre Cooper ügynököt: "Coop, lehet, hogy női ruha van rajtam, de nem páros lábbal bújok a bugyimba, ha érted, mire gondolok..."

Duchovny újdonsült kolléganőinek is megmutatta a Twin Peaks ominózus részeit, hadd lássanak a lányok egy igazán elkötelezett transzvesztitaalakítást.

"Mindössze annyira emlékszem, hogy a nők viselete rendkívül kényelmetlen. Túl szűk, olyan, mintha be lennél börtönözve. Egyáltalán nem poén" - foglalta össze személyes tapasztalatait a 43 éves színész.