A Tripla vagy semmi sztárjai hamarosan újra visszatérnek a készülőben lévő Ocean's Twelve című filmben. A történet egy része Amszterdamban játszódik, ahol a két színészt és Steven Soderbergh rendezőt is látták az egyik könnyűdrogokat árusító intézményben.

A Tripla vagy semmi folytatását már forgatják Amszterdamban, Rómában és Párizsban. Az eredeti szereplők - George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Don Cheadle, Matt Damon, Andy Garcia - nagy része visszatér, s hozzájuk csatlakozik Catherine Zeta-Jones is, aki a Brad Pitt által alakított Rusty egykori barátnőjét játssza majd, aki különleges ügynökként nehezíti majd a szimpatikus tolvajok dolgát. A filmet a Tripla vagy semmi-t is jegyző Steven Soderbergh rendezi, a produkciós munkálatokat Clooneyval közös cége, a Section 8 látja majd el.

Az Ain't it Cool News filmes weboldal szerint a második rész forgatókönyve szerint az Amszterdamban tevékenykedő enyveskezűek az egyik jelenetben betérnek egy coffeeshopba, ahol legálisan vásárolhatnak marihuánát, illetve hasist. A filmrajongók által beküldött híreket is gyakran leközlő honlap szerint azonban Soderbergh, Clooney és Pitt a forgatások után is előszeretettel látogatják a De Dampkring nevű műintézményt, amely a Kannabisz Kupa többszöri győztese.

A történet Hollandiában játszódó szála szerint Ocean és bandája Rembrandt Éjjeli őrjárat című festményét szerette volna megfújni, ám a Rijksmuseum, amelyben a képet őrzik, jelenleg felújítás alatt áll, ezért kénytelenek voltak a forgatókönyvet megváltoztatni, így a besurranó tolvajok a világ legrégebbi részvényét lovasítják majd meg.

Bár a produkciós munkálatok Brad Pittnek a Trója című film forgatásán elszenvedett Achilles-ín-sérülése miatt csúsztak, az Internet Movie Database szerint az Ocean's Twelve még idén a mozikba kerülhet.