Premierfilmek online

Nemrégiben új trend alakult ki a bemutatásra váró filmek népszerűsítését illetően. Az internet adta lehetőségeket kihasználva a szörfözők rövid részleteket tekinthetnek meg a premier előtti alkotásokból, s ezek alapján formálhatják meg első benyomásaikat az adott filmekről.

A különféle mozis honlapok közül a Yahoo! filmes szekciója jár az élen a fenti metódus alkalmazásában. Jelenleg három jelentősebb alkotásból is tekinthetők meg részletek a weboldalon.

A legnagyobb érdeklődésre számot tartó darab minden kétséget kizáróan az Uma Thurman főszereplésével leforgatott Kill Bill Vol 2. A Quentin Tarantino által rendezett akciófilm második részében a Thurman által alakított Menyasszony végre találkozik egykori munkaadójával, a David Carradine által megformált Billel, s a webes megoldás használatával mindjárt tanúi is lehetünk ennek a találkozásnak. Egy másik részletben pedig egy olyan jelenetet nézhetnek végig, amikor a bérgyilkosnak kiképzendő Thurman megérkezik Pai Mei mester rezidenciájához.

Denzel Washington legújabb filmjének a Man on Fire-nek egy pár perces ízelítője is megtekinthető az oldalon. Az izgalmas thriller főszerepét alakító Oscar-díjas színész Creasyt az ex-tengerészgyalogost alakítja, aki testőrként keresi kenyerét. Amikor a felügyeletére bízott kislány családjával brutálisan elbánik a maffia, s a lányt is elrabolják, a férfi bosszút esküszik, és védence keresésére indul. A Yahoo! Movieson elérhető részlet egy feszültséggel teli kihallgatás jelenetét ábrázolja, amely során Creasy az egyik spanyol ajkú gengszter egyik testnyílásába helyezett robbanószerkezettel próbálja meg rábírni a bűnözőt, hogy beszéljen.

A harmadik figyelemre méltó alkotás a Pierce Brosnan és az Oscar-díjra jelölt Julianne Moore neve által fémjelzett romantikus vígjáték, a Laws of Attraction. A Nő kétszer-t is jegyző Peter Howitt által rendezett film Daniel Rafferty és Audrey Miller válóperes ügyvédekről szól, akik gyakran ütköznek meg a bíróságon, klienseik nevében. A két jogász azonban hamarosan egymásba habarodik, s egy mámoros éjszaka során összeházasodnak. A házaspárnak mostantól azonban arra kell ügyelnie, hogy elkerülje azokat a csapdákat, amelybe klienseik rendre belefutottak. Az elérhető jelenetek közül az egyik az után a bizonyos éjszaka után játszódik, amikor hőseink ráébrednek, hogy örök hűséget esküdtek egymásnak. A kérdés csak az, tudják-e tartani ígéretüket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK