Az e heti filmbemutatók szereplői a vérszívók, egy kegyetlen sorozatgyilkos, egy forróvérű táncosnő és egy szerencsétlenül járó család. Görög Zita is feltűnik, egy földöntúli szépség képében.

Underworld - 2003
Rendezte: Len Wiseman
Szereplők: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Shane Brolly, Michael Sheen, Bill Nighy, Sophia Myles, Richard Cetrone, Kovács Ildikó, Görög Zita
Képek a filmből | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap | Előzetes


A magyar topmodell és tévés személyiség a Kate Beckinsale főszereplésével Budapesten leforgatott Underworld című horrorfilmben látható, mint Amelia, a vámpírkirálynő. A Penge című akciófilm stílusát idéző alkotásban a Beckinsale által alakított Selene a vérszívók halálos ellenségeire, a Lycan farkasemberekre vadászik. Küldetése azonban veszélybe kerül, amikor beleszeret Michaelbe, a Lycanek legújabb áldozatába. A férfi kezében van a kulcs, amely a vámpírok teljes nemzetségére halálos fenyegetést jelent. Innentől Selene-é a döntés, mi számára a fontosabb. A látványos akciófilm érdekessége, hogy a stáb fővárosunk számos pontján forgatott, így például a Ferenciek terén, illetve az Örs vezér teréhez közel eső metródepóban is.

Görög Zita és a farkasok - olvassa el kritikánkat az Underworld-ről!