A május közepén bemutatandó Trója című szuperprodukció Akhilleusza úgy érzi, itt az ideje, hogy feleségével, a Jóbarátokból ismert Jennifer Anistonnal gyermeket vállaljanak.

A nemrégiben a People magazin által a világ 50 legszebb embere közé beválasztott páros szívesen venné egy trónörökös érkezését. A Hetedik és a Harcosok klubja sztárja, valamint a Jóbarátok Rachelje állítólag már egy szobát is elkülönített házukban a születendő csöppség számára. Az időzítés tökéletes lenne a kis poronty érkezésének: Aniston 10 év után befejezi a Jóbarátok forgatását.
 
"Véget ért számára egy időszak, ami rengeteget jelentett neki. Sok barátot és tapasztalatot szerzett ez alatt a tíz év alatt. Az, hogy ez a korszak lezárul, szomorú dolog, de minden vég valami új kezdete is egyben. Ez csak egy átmeneti állapot, amíg el nem dönti, hogy merre megy tovább" - mondta el feleségéről Pitt. Amikor arról kérdezik, késznek érzi-e magát a gyerekvállalásra, egyértelmű igennel felel. "Jen és én is egyetértünk abban, hogy már készen állok az apai feladatokra."
 
Azt, hogy a pletykák összehozták éppen készülőben lévő filmje, a Mr. and Mrs. Smith másik főszereplőjével, az egzotikus szépségű Angelina Jolie-val, egy vállrándítással intézi el a szőke sztár. Pitt egyébként elismerően nyilatkozott a Tomb Raider fekete amazonjáról. Véleménye szerint Jolie egyáltalán nem érdemli meg, hogy rossz hírét keltsék. "Angelina egy nagyon rendes ember, aki az ENSZ elhivatott segítője, és egy rendkívül odaadó anya."
 
Pitt legközelebb a Homérosz Iliász-át feldolgozó Trója című új Wolfgang Petersen-moziban alakítja a sebezhetetlennek hitt harcost, Akhilleuszt. A film - amelyben a szőke sztár a Hulkot is megformáló Eric Bana, valamint A Gyűrűk Ura sztárja, Orlando Bloom oldalán tűnik fel - május 13-tól lesz látható a magyar mozikban.