Sem a hölgyek, sem az urak nem panaszkodhatnak, hiszen a Van Helsing két főszereplője, Hugh Jackman és Kate Beckinsale mindkét nem szívét megdobogtatja, de alighanem az urak jobban járnak, hiszen az Underworld sztárján kívül három "pokoli" szépség is megjelenik majd a vásznon.

Az idei év egyik nagy moziszenzációjaként beharangozott kalandfilmben a Jackman által alakított dr. Van Helsing Kelet-Európába utazik, hogy megütközhessen Drakula gróffal, Frankeinstein szörnyével és egy farkasemberrel. A Van Helsing készítőinek azonban van oka az aggodalomra, ugyanis a külföldi kritikák eddig nem bántak kesztyűs kézzel a hatalmas költségvetéssel készült alkotással. Egy mozijegyet azonban talán megér a történet, annál is inkább, mivel a vásznon feltűnik majd minden vámpírok vámpírjának három felesége is. Drakula gróf asszonyai pedig már a nemrégiben a Maxim magazinban megjelent fotóik alapján is kárpótolnak mindenkit a történet esetleges hiányosságaiért.

A három sátáni amazont a spanyol Elena Anaya, az olasz színésznő Silvia Colloca és a kaliforniai Josie Maran alakítja. A filmben Drakula három nejének a feladata, hogy világra hozzák a sötétség királyának utódját. Képeiket elnézve pedig aligha akad férfiember, aki ne vállalná az örök kárhozatot ezeknek a szépségeknek a kegyeiért.

Elena Anaya legutóbb a Sex és Lucia című nagy sikerű romantikus drámában szerepelt, a Van Helsing-ben pedig Aleerát, Drakula leghűségesebb kedvesét alakítja.

"Szeretem a nagy szívű fickókat" - nyilatkozta a Maxim magazinnak a 29 éves spanyol szépség. "Nincs konkrét ideálom, mindig az egyes személyeken múlik, mit gondolok róluk. Utálom, ha egy pasi egoista, sokszor már az első randin érezni, hogy csak magára gondol - engem viszont nem érdekelnek az ilyen görények."

Silvia Colloca Itália színpadjain kamatoztatja tehetségét és szépségét. A Van Helsing-gel debütál a filmvásznon, ráadásul rögtön egy olyan produkcióban, ahol angolul szólal majd meg. Ő alakítja Veronát, a fekete hajú, fekete szívű vámpírlányt.

"Nagyon félénk vagyok, szóval ha tetszik egy srác, általában távol tartom magam tőle, mert nem tudnék megszólalni a közelében" - mondta Silvia a Maximnak. "Ilyenkor rendszerint elvörösödöm, kiver a veríték, és nagyon zavarban érzem magam."

Forrás: UIP Dunafilm
Van Helsing - Elena Anaya, Silvia Colloca és Kate Beckinsale

A 26 éves Josie Maran neve inkább a divat világából lehet ismerős. A kaliforniai születésű lány korábban az egyik nagy divatcég arca volt, de számos egyéb helyen is jelentek meg fotói. A Sisley divatcég számára egy kifejezetten merész fotósorozatot is elkészített. Josie a szabadulóművész David Blaine barátnője is volt.

"Sokan azt gondolják rólam, hogy csintalan és nyughatatlan vagyok, ami azt jelentheti, hogy látták, amikor a szereplőválogatáson megjelentem" - nyilatkozta Josie, aki Marishkát, Drakula legtüzesebb szőke szeretőjét alakítja. "Valójában meglehetősen kiegyensúlyozott vagyok."

A három hölgy triójára már nem kell sokat várni, a Van Helsing-et ugyanis még a héten bemutatják a magyar mozik.