A heti bemutatókat végignézve elkalandozhatunk a sötét erőkkel harcoló szörnyvadásszal együtt Erdélybe, a Távol-Kelet varázslatos tájaira, egy vérben úszó amerikai iskolába és egy szürreális rajzfilm világába is. Desszertnek pedig ott a Somlói galuska.

Van Helsing - 2004
Rendező: Stephen Sommers 
Szereplők: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh, Elena Anaya, Silvia Colloca, Schuler Hensley, Will Kemp, Josie Maran, Kevin J. O'Connor, David Wenham, Samuel West 
Képek a filmből | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap | Előzetes


Hugh Jackman visszatér a hölgyek legnagyobb örömére. A sármos ausztrál színész az X-Men második része után most a legendás szörnyvadász, dr. Gabriel Van Helsing bőrébe bújt A múmiá-t is jegyző Stephen Somers kalandfilmjében, a Van Helsing-ben. A XIX. századi "szellemirtó" Kelet-Európába utazik, hogy leszámoljon a három sátáni amazon által védelmezett Drakula gróffal, a Farkasemberrel és Frankenstein kreatúrájával. Útitársa Anna Valerious - a bájos Kate Beckinsale alakításában, aki nemrégiben maga is vámpírként tűnt fel az Underworld-ben - akinek családja régóta elkötelezte magát a gonosz erők kiirtása mellett. A film nem szűkölködik a látványos akciójelenetekben, s a főszereplők személye garancia rá, hogy a hölgy- és úrnézők is találnak majd kedvükre való részeket az idei nyár egyik legjobban várt filmjében.