Játsszon velünk, és változtassa lakását valóságos filmszentéllyé! Az [origo] filmklub plakát-játékának öt szerencsés nyertese ugyanis megnyeri 13 nyáron bemutatásra kerülő film posztereit.

Mindig is arra vágyott, hogy Brad Pitt vagy Thandie Newton nézzen Önnel farkasszemet felkelés után? Erre most minden esély adott. Az [origo] filmklub játékán ugyanis olyan filmek plakátjaihoz juthat hozzá, mint például a Wolfgang Petersen rendezésében elkészült Trója, amelyben a negyvenéves szívtipró a sebezhetetlen félistent, Achillest alakítja; vagy A sötétség krónikája, amelyben a bársonyos hangú brit szépség tűnik fel Vin Diesel partnereként.

Forrás: InterCom Forrás: InterCom Forrás: UIP Dunafilm Forrás: SPI

A fentieken túl a nyeremények között megtalálható Kevin Costner és Robert Duvall legújabb westernjének, a Fegyvertársak-nak a plakátja, valamint a Harry Potter és az azkabani fogoly, a Roland Emmerich rendezésében készülő látványos katasztrófafilm a Holnapután posztere. A lista még korántsem ért véget, az ajándékcsomagban ugyanis ott van a 2002-es év legnagyobb kasszasikerének folytatása, a Pókember 2, a Jim Carrey és Kate Winslet neve által fémjelzett Egy makulátlan elme örök ragyogása, az Isaac Asimov klasszikusára épülő, Will Smith főszereplésével leforgatott Én, a robot plakátja is. S ha még mindig nem lett volna elég, a nyertesek hozzájutnak az Oscar-díjas Denzel Washington és a gyönyörű Eva Mendes legújabb thrillerének, az Időzavarban-nak, az idei év egyik nagyszabású animációs filmjének, A legelő hősei-nek, a nagy zöld ogre újabb kalandjait bemutató Shrek 2-nek, a Holtak hajnala című horrorfilmnek és a képregény-klasszikus Garfield mozivászonra adaptált változatának posztereihez is.

A fenti ajándékok kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, a játékon kívül csupán a hirdetőoszlopokról letépkedett formában kerülhetnének a nappali falára. A plakát-játékon való részvételhez nem kell mást tennie, mint az alábbi kérdésekre adott helyes válaszokat elküldeni a filmzapor@origo.hu címre. A sorsolást követően öt szerencsés nyertes kapja majd meg a 13-13 plakátot tartalmazó ajándékcsomagot.

1. Melyik filmen dolgozott együtt korábban az Egy makulátlan elme örök ragyogása rendezője és forgatókönyvírója?
 
A) Libido - Vissza az ösztönökhöz
B) Visszatérés a Kék Lagúnához
C) A 3 nindzsa visszarúg
 
2. Ki szolgáltatta Fiona hercegnő magyar hangját a Shrek első részében?
 
A) Fullajtár Andrea
B) Gryllus Dorka
C) Für Anikó
 
3. Melyik kultikus amerikai tévésorozatban vált ismertté James Franco, aki a Pókember-filmekben Harry Osbornt játssza?
 
A) My So-Called Life
B) Freaks and Geeks
C) Undeclared

A megfejtéseket 2004. augusztus 15-ig várjuk, a játékban az Axelero Rt. munkatársai nem vehetnek részt.