A Jim Carrey főszereplésével leforgatott Minden6ó készítői tárgyalásokat folytatnak a nagy sikerű vígjáték második részének elkészítéséről. A komikus, bár ritkán vállal folytatásokat, nem zárta ki a lehetőséget, hogy másodszorra is Isten bőrébe bújjon.

A 2003-ban bemutatott vígjáték második részének forgatókönyvét Bobby Folrsheim és Josh Stolberg alkotására, a The Passion of the Ark-ra alapozzák. Előfordul, hogy egy önálló forgatókönyvből készítik el egy már meglévő film folytatását, mint ahogy az történt Az élet mindig drága című Bruce Willis-mozi esetében is.  Az előző epizódot készítő filmstúdiók jelenleg azon fáradoznak, hogy megnyerjék Jim Carreyt és az Ace Ventura-filmeket is jegyző Tom Shadyac rendezőt a folytatáshoz.

A komikus és a 44 éves rendező korábban Hantaboy című közös filmjükkel is nagy sikert arattak. A Variety értesülései szerint a Tim Robbins és Martin Lawrence főszereplésével leforgatott Nekem 8 című vígjátékot is jegyző Steve Oedekerk is dolgozik majd a forgatókönyvön. Amennyiben Carrey mégsem vállalná a felkérést, a történetet úgy alakítanák át, hogy az egy megözvegyült íróról szólna, akit Isten a második vízözön előkészítésére választ ki.

A Minden6ó világszerte elképesztően népszerű volt a mozikban, s összesen 485 millió dolláros hasznot hozott a készítőknek. Ennek fényében érthető, hogy amikor a forgatókönyvíró páros elkészítette a folytatást, a stúdiók hétszámjegyű összegeket ajánlottak a megfilmesítési jogokért.