Nem lesz Szex New Yorkban

A sorozat jogaival rendelkező mozicsatorna bejelentette, nem készíti el a négy szingli férfifaló történetét feldolgozó egész estés filmet, mivel a négyesfogat egyike, Kim Catrall nem hajlandó részt venni a produkcióban.

A Variety értesülései szerint a sorozatban Samantha Jonest alakító színésznő leszögezte, hogy nem kíván leszerződni a Szex és New York filmváltozatához.

"Kim szívesen benne lett volna a filmben és a szerződés aláírását sem utasította volna el, ám már így is addig várt, ameddig lehetett, s mivel a forgatókönyv még nem készült el, úgy érezte, hogy más ajánlatokra kell koncentrálnia" - nyilatkozta a Varietynek Catrall szóvivője, Marvet Britto. "A rajongók azonban ne keseredjenek el, Kim ugyanis kijelentette, a jövőben szívesen foglalkozna még ezzel a projekttel."

A Variety értesülései szerint azonban a színésznő meghátrálása mögött anyagi indokok állnak, ugyanis kikötötte, hogy csak akkor vállalja a filmszerepet, ha gázsija megegyezik a Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parkeréval.

A sorozatot jegyző HBO azonban nem tudta előteremteni a szükséges összeget, s arra nem vállalkoztak, hogy Samantha szerepére más színésznőt találjanak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK