Az Oscar-díjas színésznő hosszas próbálkozás után végre teherbe esett, s öröme egyből kettős, hiszen ikreket vár. Legújabb filmjében, a Tripla vagy semmi folytatásában is anyai örömök elé néz majd.

A 36 éves színésznő és férje Danny Moder - akivel Julia A mexikói forgatásán ismerkedett meg, ahol Moder operatőrként dolgozott - jövő év elejére várják a babákat. Az ikerpár érkezése nem túl meglepő, ugyanis az Erin Brockovich című drámában nyújtott teljesítményéért Oscar-díjjal jutalmazott sztár családjában erre már korábban is több példa volt.

Julia megkönnyebbülhet, ugyanis korábban kifejezetten nehéz szívvel olvasta készülőfélben lévő új filmje a Steven Soderbergh rendezésében készülő Ocean's Twelve forgatókönyvét, amelyben a címszereplő Danny Oceant alakító George Clooney állapotos feleségét kell majd alakítania. A színésznő és férje már számtalan próbát tettek, hogy a gyermekáldás rájuk köszöntsön, s úgy tűnt sehogy sem akar összejönni a dolog. Most azonban, hogy a gólya nemsokára meglátogatja őket, Juliának is könnyebb lesz a feladata.

A 2001-ben bemutatott Tripla vagy semmi után a főszereplőn és bájos feleségén túl visszatér az előző epizód csaknem teljes csapata is. Az Ocean's Twelve-ben ismét feltűnik majd Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Bernie Mac, Andy Garcia, Casey Affleck és Elliott Gould is. Új jövevények is feltűnnek majd a vásznon, mint például a sármos Vincent Cassel és a Pitt által megszemélyesített Rusty egykori barátnőjét alakító ügynöknő, Isabel Larini is, akit Catherine Zeta-Jones kelt majd életre.


A történet szerint a dörzsölt tolvajbanda Európában csap le, s ezúttal különböző műkincsekre fáj majd a foguk. A forgatás többek között Rómában, Párizsban és Hollandiában zajlik. Mint azt korábban már olvashatták az [origo] filmklub oldalain, ez utóbbi helyszínen a rendező és a két főszereplő Clooney és Pitt az egyik coffeeshopban játszódó jelenet forgatási munkálatai után is szívesen látogatta a Kannabisz Kupa többszöri győzteseként elhíresült De Dampkring nevű vendéglátóipari egységet. Az Ocean's Twelve forgatása azonban nem emiatt, hanem a Trója című film forgatása során Achilles-ín sérülést szenvedő Pitt miatt csúszott néhány hónapot. Ennek ellenére a film még az idén a mozikba kerülhet, s a díszbemutatón már valószínűleg mindenki megcsodálhatja majd a kismamává avanzsáló Julia Roberts-t is.