Out of Time - 2003
Rendező: Carl Franklin
Szereplők: Denzel Washington, Sanaa Lathan, Dean Cain, Eva Mendes, Alex Carter, Robert Baker, John Billingsley, Neil Brown Jr.
Képek a filmből | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap | Előzetes


Az Oscar-díjas Denzel Washington a Morgan Freeman, Ashley Judd és James Caviezel főszereplésével leforgatott Tiszta ügy című film rendezője, Carl Franklin legújabb alkotásában, az Időzavarban című thrillerben tér vissza. A történetben Washington Matt Lee Whitlockot, a floridai kisváros, Banyan Key rendőrfőnökét kelti életre. Whitlock keményen dolgozik, ért a szakmájához, munkatársai és barátai tisztelik, a városka közössége szereti.

A várost valósággal sokkolja egy brutális, kettős emberölés, melyben az egyik áldozat éppen a seriff szeretője. Matt nyomozni kezd, s élete egyszerre csak megbomlani látszik: ahogy a gyilkossági ügy egyre több részletére derül fény, minden bizonyíték a férfira tereli a figyelmet, és ő lesz az első számú gyanúsított. A seriffnek mindig néhány lépéssel saját munkatársai előtt kell járnia, mindenkit meg kell előznie, akiben eddig megbízott, hogy tisztázni tudja a nevét, visszaszerezze becsületét és kiderítse a szörnyű igazságot. A helyzetet bonyolítja, hogy Matt elhidegült feleségét, Alexet (Eva Mendes) szakértőként szintén ráállították az ügyre.