Scarlett Johansson Woody Allen új filmjében

A mindössze 19 éves tehetség Kate Winslet utolsó pillanatban bejelentett visszalépése után csatlakozik a New York-i filmes új projektjéhez.

A BBC értesülései szerint Winslet azért mondta vissza a szereplést, hogy több időt tölthessen családjával. A 68 éves Allen bosszankodva fogadta a hírt, hogy eleddig cím nélküli filmje főszereplőnő nélkül maradt. A Daily Variety írása szerint azonban ez a probléma hamar megoldódott, amikor az Elveszett jelentés és a Leány gyöngy fülbevalóval sztárjaként ismertté vált Scarlett Johansson elvállalta a szerepet.

A szőke szépség idén elnyerte a legjobb színésznőnek járó BAFTA-díjat a Sofia Coppola által rendezett Elveszett jelentés-ben, ahol Bill Murray volt a partnere.

Allen első filmjét forgatja majd az Egyesült Államokon kívül. Az író-rendező leggyakrabban szülővárosában, New Yorkban helyezi el szereplőit, ezúttal azonban Nagy-Britanniában dolgozik majd a stáb. A filmben John Rhys-Meyers és a Hetedik mennyország-ból ismert Emily Mortimer is feltűnik majd.

A 28 éves Kate Winslet tavaly decemberben szülte meg második gyermekét, akinek jelenlegi férje, az Amerikai szépség-et jegyző Sam Mendes az édesapja. A színésznőnek első házasságából is van egy lánya. Elmondása szerint azért nem vállalta a felkérést, mert férje munkájából kifolyólag így egyikük sem tudott volna vigyázni a gyerekekre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK