Játsszon velünk és nyerjen egy igazán tökös DVD-t a Jöttünk, láttunk, visszemennénk és a Zűrangyalok rendezőjének prezentálásában!

Jean-Marie Poiré 2002-es Tökös átverés című filmjében a 102 kiskutyá-ból ismert Alice Evans mellett Philippe Chevalier, A holnap markában látható Otto Götz és Régis Laspales is feltűnik. A főszereplő magyar hangját Mikó István kölcsönzi, s ez már önmagában is garancia a jó szórakozásra.

A történet szerint Emmanuelle-t csak egy lépés választja el attól, hogy beteljesüljön hosszú ideje dédelgetett álma, hozzámenni a Chevalier által megszemélyesített dúsgazdag George-hoz. Ám egy elhanyagolhatatlannak semmiképp nem nevezhető akadály állja útját - George már nős. Sőt, ami még ennél is borzasztóbb az az, hogy a többmilliós vagyon a feleségé. Emmanuelle elhatározza: fellebbenti a leplet a férfival folytatott titkos románcáról, ezzel talán örökre véget vetve a számára bosszantó házasságnak.

Elkeseredettségében George talál egy szerencsétlen balekot, Maurice-t, akit rá tud venni, hogy öltsön babarózsaszín kiskosztümöt és játssza el a feleség szerepét. A kényszer szülte ötlet nyomán természetesen egy sor képtelen szituáció kerekedik - az őrült francia vígjátékok jól megszokott hagyományai alapján, kezdve Emmanuelle féltékeny fiújának felbukkanásával...

A Tökös átverés június 29-től kölcsönözhető Magyarországon videokazetta és DVD formájában, a lemezen werkfilmektől elkezdve a bakiparádén keresztül egészen a rendezővel készített interjúig számtalan extra is található.