Marlon Brando utolsó szerepében egy öregasszonynak kölcsönzi hangját a Big Bug Man című animációs filmben. A produkciót csaknem két évvel a művész halála után, 2006-ban mutatják be.

Marlon Brando június 17-én fejezte be utolsó szerepének hangfelvételét. A Big Bug Man című animációs film posztumusz, 2006 tavaszán lesz majd látható.

A színészóriás egy öregasszonynak, Mrs. Sournak kölcsönözte a hangját. A filmről eddig csak annyit lehet tudni, hogy egy siker és népszerűség által megrontott jólelkű emberről szól. Marlon Brando szerepe szerint alapítója és matriarchája a Mrs. Savanyúcukor Gyárnak. A szerep ugyan apró, de a producer, Stuart Black szerint Brando nagyon örült a felkérésnek. "Mindig mondta nekem, hogy szeretne egyszer nőt alakítani egy animációs filmben" - meséli Black. Mrs. Sour szövegét a színész Los Angeles-i otthonában vették fel.

A Big Bug Man-t az a Bob Bendetson jegyzi, aki a Simpson család számos epizódját írta.

Marlon Brandót hétfőn helyezték örök nyugalomra egy Los Angeles-i magántemetőben. A ceremóniáról nem lehet sokat tudni. Felröppent egy pletyka, miszerint a színész úgy rendelkezett, hogy hamvait szórják szét egy tahiti szigeteki korallzátony felett, amit még 1966-ban vásárolt. David Seeley, az ügyvédje cáfolta ezt, de elmondta, hogy a filmcsillag valóban megírta végakaratát. A Brando család  a részleteket magánügyként kívánja kezelni.