Állítólag Julia Roberts az oka, hogy az Ocean's Twelve forgatásának költségei az egekbe szöktek. A színésznő szinte minden nap új kívánságokkal áll elő.

A Micsoda nő sztárja a hírek szerint állandóan azt követelte, hogy forgassák újra a jeleneteket, mert visszanézve őket nem tetszett saját magának.

Nem Roberts az egyetlen nagy név az Tripla vagy semmi folytatásában. George Clooney, Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, Andy Garcia és Matt Damon is játszik a rendhagyó krimiben. A film története három évvel az első rész vége után kezdődik. Újra összeáll a szélhámosokból és tolvajokból álló banda, és a tagok útra kelnek Európába, hogy három nagystílű rablást kövessenek el Párizsban, Amszterdamban és Rómában.

A producerek feltehetően már frászt kapnak a folyton növekvő költségektől. A várandós Julia múlt héten arra kényszerítette az egész stábot, hogy magánrepülőgéppel utazzanak Chicagóba. Ezenkívül egy teljes napot rendelt a jelenetek újrafelvételére, miután drága ruhatár-változtatást követelt ki magának, mivel nem tetszettek neki a korábbi szerelései.

Három házat is kellett bérelni a forgatás helyszínével szemben a sztárok számára, ami újabb több tízezer fontba került. Roberts ragaszkodott hozzá, hogy a három közül az egyik csak az övé legyen.

Julia nehéz természetéről már korábban is keringtek hírek. Rossz nyelvek szerint csak nem túl csinos statisztákkal hajlandó együtt szerepelni, mert fél, hogy különben elhalványítanák szépségét.

Mindezek ellenére a Warner Brothers szóvivője megnyugtatta az Ocean's Twelve sorsáért aggódókat. "Szerencsére még a film költségvetésén belül vagyunk" - mondta.