Scarlett Johansson veszélyes szépséget játszik

A Fiúk nem sírnak rendezőnője Silent Star című új filmjét Scarlett Johansson főszereplésével készíti. A film egy holywoodi sikertörténetről és a karriert elvágó rejtélyes gyilkosságról szól.

Scarlett Johansson fog szerepelni a Silent Star című filmben, amit Larry Gross írt és Kimberly Peirce fog rendezni. Pierce jegyzi a Fiúk nem sírnak című drámát, amelyért a főszereplő Hillary Swank Oscar-díjat kapott 2000-ben.

A Silent Star egy hollywoodi némafilmrendező, William Desmond Taylor életéről és rejtélyes haláláról szól. A hajdani színész rendező lett a Paramountnál. A Johanna Enlists című filmen Mary Pickforddal, a Jenny Be Good-on pedig a tizenéves szépséggel, Mary Miles Minterrel dolgozott együtt. 1917-ben a mozgóképrendezők szövetségének (Motion Picture Directors Association) elnöke lett, 1922-ben a Paramount megtette a saját produkciós cége vezetőjének.

1922. február 2-án Taylort holtan találták az otthonában. Megindultak a találgatások a gyilkos kilétére és indítékára vonatkozóan. A legtöbb pletyka a színész szeretőit gyanúsította, köztük Mintert és Mabel Normandot. Hivatalosan egyiküket sem vádolták, de állítólag mindlketten találkoztak  Taylorral röviddel a halála előtt.

Scarlett Johansson, az Elveszett jelentés és a Leány gyöngy fülbevalóval sztárja jelenleg Woody Allennel forgat Londonban. Kate Winslet az utolsó pillanatban bejelentette visszalépését, ezért Johansson vállalta el a szerepét a 68 éves rendező legújabb filmjében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK