A Patrick Merber színdarabja nyomán készült Closer című filmdráma előzetese már megtekinthető a neten. A film egy szerelmi négyszög történetét dolgozza fel.

A Closer (Közelebb) című színművet 1999-ben kezdték játszani a Broadway-en, és korábban bemutatták a londoni királyi színházban is. Patrick Marber, a szerző rendezte a darabot, amit jelöltek a Tony-díjra a legjobb színdarab kategóriában, 1997-ben a legjobb komédiának választották, 1998-ban pedig Lawrence Olivier-díjat nyert.

A Closer filmváltozatában Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman és Clive Owen játszik. A rendező Mike Nichols, aki a Dustin Hoffmann főszereplésével készült Diploma előtt 1967-es filmjéért Oscar-díjat kapott.

A Closer a modern kapcsolatok változandó természetét mutatja be négy fiatal életén keresztül, akik belegabalyodnak a szerelem, vágy, szex és árulás hálójába. Az előzetesben a piros hajú Natalie Portmant elüti egy autó, mikor az úttest helyett a szembejövő jóképű férfit nézi, akit Jude Law alakít. A balesetnek köszönhetően megismerkednek, és lepereg néhány filmkocka a kapcsolatuk boldog pillanatairól. A másik szál Julia Roberts és Clive Owen kettőse körül bonyolódik, a kezdeti elragadtatástól  a szenvedélyes hűtlen csókokig, a veszekedésekig. A két pár sorsa összefonódik a megcsalások szövevényén át. Az előzetesben az egyik helyszín egy füstös, fülledt bár, ahol a lengén öltözött Natalie Portman próbálja elcsábítani a férfit, akit  barátnője az ő szerelmével csalt meg.

A film amerikai bemutatója december 3-án lesz.