Spanyol pornó, brazil börtön

2004.09.24. 16:26

Ezen a héten megtudhatjuk a német csajoktól, hogyan kell gazdag pasit fogni, az özvegy apuka Ben Affleck fejét elcsavarja Liv Tyler, a fák mögött settenkedő lények pedig beszabadulnak A faluba. Egy enciklopédiaügynök fekete humorral tálalt leckét kap az amatőr pornóról, bepillanthatunk egy brazil gyűjtőfogház falai mögé, és előkerülnek a hongkongi rendőr-thriller hiányzó mozaikjai is.

Mädchen Mädchen 2 - 2004
Rendező
: Peter Gersina
Szereplők: Diana Amft, Jasmin Gerat, Karoline Herfurth, Max Riemelt, Sebastian Ströbel, Simon Verhoeven, Max von Thun, Florian David Fitz
Előzetes | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap

A Csajok a csúcson három barátnője, Inken, Lucy és Lena kirepül a szülői házból. Egyetemre készülnek, de ehhez új lakást is kell keresniük. Miután kénytelenek belátni, hogy a kiszemelt háromszobás, szép otthont képtelenek kifizetni, ideiglenes megoldásként beköltöznek egy lerobbant lyukba. A lányok zseniális tervének részeként hamarosan beindul a pasivadászat.

Forrás: Best Hollywood

A német tinivígjáték két része más-más rendezővel készült. A folytatás Peter Gersina munkája, akinek ez a második filmje a Vienna című szatíra után. Az Inkent alakító Diana Amftot a Csajok a csúcson első részén kívül láthatták a magyar nézők a Hangyák a gatyában című vígjátékban is. A másik két főszereplő egyike Haroline Herfurth, aki szintén szerepelt az eredeti filmben, a másik pedig a német Bravo TV volt műsorvezetője, Jasmin Gerat.

Előző
Következő