Már megtekinthető az interneten a Mr. and Mrs. Smith című romantikus és szexi akciófilm előzetese. A rendező A Bourne-rejtélyt jegyző Doug Liman, a főszereplő házaspárt Angelina Jolie és Brad Pitt játssza.

Mr. és Mrs. Smith egy unalmas külvárosi pár, akik hétköznapi, lapos, külvárosi házasságban élnek, de mindketten titkolnak valamit a külvilág és a másik elől: valójában legendás orgyilkosok, a szervezetek pedig, amelyeknek dolgoznak, egymás versenytársai.

Mivel egyikőjük sem beszél életének rejtett feléről, közös napjaik eseménytelenül telnek, sőt kezdenek a folytonos unalom miatt kissé elhidegülni egymástól. Ám az igazság mindig kiderül, és miután ez bekövetkezik, a főszereplők rövidesen egymás célkeresztjében találják magukat.

Az előzetesben részleteket láthatunk a kínosan unalmas esti beszélgetésekből, Angelina az ágyban könyvet olvas hátat fordító férjének, és mindketten egy pszichológusnak panaszolják a közöttük növekvő űrt. Aztán jönnek az első gyanús jelek, ahogy az asszonyka bravúrosan teljesít a vurstli céllövöldéjében, vagy villámsebesen elkapja a leeső borospalackot. A kölcsönös lelepleződés után beindul a bújócskázás és lövöldözés, még Jolie harisnyatartójából is fegyver kerül elő.

Mrs. Smith szerepére először Nicole Kidmant szerették volna megnyerni, miután ő nem vállalta, szóba került Catherine Zeta-Jones neve is, de végül Angelina Jolie bújhatott a helyes átlagfeleség és profi orgyilkosnő bőrébe.