Ezen a héten Ben Stiller vezetésével labdákat vagdosnak egymás fejéhez a lila mezes kobrák, Denzel Washington agymosást kap, a walesi temetkezési vállalkozók hullákért versengenek, és a dánok bolond nővért próbálnak kölcsönözni egy esküvőre.  Izgulhatunk az elmebetegnek bélyegzett anya nyomozásán, elmerülhetünk a bűn pszichológiájának mélységeiben, és azt is megtudhatjuk, hogy milyen volt '56 gyerekszemmel, egy rózsadombi kertből figyelve.

DodgeBall: A True Underdog Story - 2004
Rendezte: Rawson Marshall Thurber
Szereplők: Vince Vaughn, Ben Stiller, Christine Taylor, Rip Torn, Justin Long, Stephen Root
Előzetes  | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap

Ami a Pál utcai fiúk számára a grund, az Peter LaFleur ócska edzőterme a törzsvendégei számára. Sportolás helyett ugyan inkább csak sörözni szoktak ott, de van a hely légkörében szív és érzés. A tulajdonos lustasága miatt elmarad a banki részlet fizetésével, így veszélybe kerül a klub. A felkapott és szuperelegáns Globo Gym tulajdonosa, White Goodman rá akarja tenni a kezét a lúzerek kuckójára, de ekkor a Peterék pártján álló ügyvédnő váratlan ötlettel rukkol elő...

Forrás: InterCom

Vince Vaughn és Ben Stiller újra együtt játszik a Kidobós-ban, akárcsak a Zoolander-ben és a Starsky & Hutch-ban. Rawson Marshall Thruber ezzel a  filmmel debütál játékfilm-rendezőként, de a film első abból a szempontból is, hogy idáig ez az egyetlen mozi, ami a kidobósról, az Amerikában felnőttek körében is rendkívül népszerű labdajátékról szól.