Angelina Jolie cáfolta azokat híreszteléseket, melyek szerint romantikus szálak fűznék Kate Beckinsale-hez vagy Carmen Electrához. Azt viszont hozzátette, egyáltalán nem tartja elképzelhetetlennek, hogy valaha szerelmes legyen egy másik nőbe, sőt: akár feleségül is venne egyet, ha úgy alakul.

Kate Beckinsale, a Van Helsing sztárja az Oscar-díj átadón beszélt színésznőtársa szépségéről. Kate azt mondta, annyira édesnek tartja őt, hogy "legszívesebben megzabálná". Ezen kijelentés hatására az egyik amerikai magazin újságírói azzal a kérdéssel keresték meg Jolie-t, fűzik-e romantikus szálak Kate-hez vagy esetleg a Baywatch üdvöskéjéhez, Carmen Electrához.

Angelina határozott nemmel felelt mindkettőre. Azután viszont titokzatosan hozzátette, azért van jó pár olyan nő, akit el tudna képzelni feleségnek. Sőt, van köztük egy olyan konkrét személy is, aki sajnos már elkelt.

"Nem szeretném megmondani a nevét, mert pont nemrégiben kötött házasságot... egy férfival." - mondta Angelina sejtelmesen. De, hogy mégis szolgáljon konkrét példával is, elárulta, hogy kisfia, Maddox mindkét keresztanyját bármikor szívesen feleségül venné.

Mióta Billy Bob Thorntonnal hosszú ideig tartó viharos házasságának vége, az amerikai színésznőt az újságok összehozták már a szívtipró Colin Farrell színésszel, majd a nála harminc évvel idősebb Oliver Stone filmrendezővel is, de mind csak pár hétig tartott. Egy angol lapnak adott interjújában nemrégiben bevallotta, anyai teendői mellett egy ideje sok időt szentel szerelmi életének is, jelenleg egyszerre két (férfi) szeretője is van.