Mégsem Nicole Kidman játssza a bolondos titkárnőt a The Producers című musicalben. A színésznő azért szállt ki Mel Brooks 1968-as klasszikusának új változatából, mert nem lett volna ideje a tánc- és énekpróbákra.

Nicole Kidman kiszállt Mel Brooks The Producers című musicalének filmes újjáélesztéséből, mert zsúfolt munkaterve miatt nem lenne ideje próbálni a tánc- és énekjeleneteket. A Moulin Rouge sztárja jelenleg a Bewitched című tévésorozat filmadaptációját forgatja, és már elígérkezett több másik produkcióhoz is, köztük az Eucalyptus című romantikus mozihoz, amiben Russell Crowe lesz a partnere. Kidman szóvivője elmondta a Variety magazinnak, hogy Brooks megértően viszonyult a színésznő visszakozásához.

Matthew Broderick és Nathan Lane mellé - akik mindketten játszottak Brooks eredeti 1968-as filmjének Broadway-változatában is - új színésznőt kell találni Ulla, az ütődött titkárnő szerepére.

A The Producers-t Susan Stroman rendezi, akinek ez lesz az első mozifilmje, korábban főként koreográfusként dolgozott. Brooks musicale két producerről szól, akik szerint a pénzszerzés titka egy biztos bukással járó Broadway-darab, mert ahhoz képest a következő produkció sokkal jobbnak tűnik majd. A nemes cél érdekében nekilátnak elkészíteni minden idők legrosszabb musicalét.