61. Brad a Premiere magazinnak hasonlóan komolyan megsúgta, hogy feleségével, Jennifer Anistonnal újabban arra kaptak rá, hogy szereplőtársával, Don Cheadle-lel szexeljenek édeshármasban.

62. Don Cheadle szintén gyakori Soderbergh-szereplő, az Ocean-filmeken kívül szerepelt a Traffic-ben és a Mint a kámfor-ban is.

Forrás: InterCom
Clooney és Cheadle az Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét-ben

63. Don Cheadle brit "cockney" akcentusa az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi és az Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét-ben visszatérő elem Steven Soderbergh filmjeiben.

64. Emlékezetes akcentust Brad Pitt is produkált egyszer, mégpedig a Blöff ír roma bokszolójának szerepében. A stábtagok egybehangzóan állítják, hogy egy szót sem értettek Brad szövegéből.

65. Brad Pitt előszeretettel dolgozik David Fincher rendezővel, neki köszönheti két legjobb szerepét is a Hetedik-ben és a Harcosok klubjá-ban.

66. Pitt és Fincher pár percre feltűnik a Szemtől telibe egyik jelenetében is, önmagukat alakítják, amint feltehetően a Hetedik folytatását forgatják.

67. Az eredeti Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi-t 1960-ban mutatták be Frank Sinatra, Dean Martin és Sammy Davis Jr. Főszereplésével.

68. Soderbergh rákapott a remakekre, hiszen az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi-t követően Tarkovszkij 1972-es Solaris-át is újraforgatta, természetesen George Clooneyval. A film mérsékelt sikert aratott, de Clooney karrierjének egyik legjobb alakítását nyújtja benne.

George Clooney és Steven Soderbergh a Solaris forgatásán

69. Soderberghet 2000-ben duplán jelölték a legjobb rendezők Oscar-díjára, a Traffic és az Erin Brockovich című filmekért. Ez a bravúr az Oscar-díjak történetében csak neki sikerült ezidáig. A Traffic-ért meg is nyerte a szobrot, a legjobb film díjáról azonban lecsúszott, mivel az a Gladiátor producereinél landolt.

70. A rendező karrierje egyébként 1989-ben kezdődött a Szex, hazugság, videó-val. Ez a film volt az első független film, amelyet a Miramax stúdió széles körben, multiplexekben is bemutatott, ezért gyakorlatilag innentől számítják az amerikai független filmek térhódítását.

71. Steven Soderbergh sokoldalú filmes, hiszen rendre maga írja a filmjei forgatókönyvét is, sőt az operatőri munkálatokat is magára vállalja, több ízben Peter Andrews álnév alatt.

72. Jelenleg Che Guevara biográfiáját forgatja, a címszerepben a Traffic-ért Oscar-díjat nyert Benicio Del Toróval a főszerepben.

Onozó Róbert