Sandra Bullock egymilliót ad a szökőár károsultjainak

2005.01.04. 12:52

Sandra Bullock egymillió dollárral segíti a cunami áldozatául esett országokat. A bájos hollywoodi színésznő az Amerikai Vöröskereszt közvetítésével juttatja el a pénzt a rászorulóknak.

Sandra Bullock egymillió dollárt adományozott az Amerikai Vöröskeresztnek, hogy hozzájáruljon a cunami okozta károk helyreállításához. A Délkelet-Ázsiában és Afika keleti részén pusztító földrengés és szökőár miatt ötmillió ember vált hajléktalanná. Az érintett országban nagy szükség van élelmiszer-segélycsomagokra is.

Az Aludj csak, én álmodom, a Féktelenül és a Kísérleti gyilkosság sztárja múlt héten vette fel a kapcsolatot az Amerikai Vöröskereszttel. A színésznő ugyanekkora összeget áldozott jótékonysági célokra a szeptember 11-i terrortámadás után is.

"Hálás vagyok Sandra Bullocknak, hogy  ezekben a kritikus időkben kimutatta részvétét és hitét a nemzetközi humanitárius missziókban" - nyilatkozta az Amerikai Vöröskereszt elnöke, Marsha Evans. "Sandra továbbra is segíti az életmentő munkánkat, mindenki példát vehet róla nagylelkűségből."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK